Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=e860457c67cd6976897caaae4746edf7

   jaargang 11, nummer 8
 
       
   
HPC 20 jaar inspiratiemiddag

Op 19 maart j.l. hebben we samen met onze opdrachtgevers, collega-trainers en andere genodigden ons 20 jarig bestaan gevierd. De middag was een cadeautje van ons aan de aanwezige gasten en stond in het teken hoe je beter voor jezelf kunt zorgen! Wat heb jij nodig om geïnspireerd te worden, hoe kun je jouw motivatie en enthousiasme overdragen naar jouw collega's? 
Bij binnenkomst kregen alle gasten een inspiratiekaart en er was koffie/thee met heerlijke gezonde bananencake en gezonde koeken.
Om 15.00 uur werd de middag geopend door onze trainer-acteur Allard Teune.

Inspiratiesessies

Na de opening vonden er in 2 rondes inspiratiesessies plaats. De gasten konden kiezen uit zes sessies. Iedere sessie had zijn eigen invulling over beter voor jezelf zorgen, motivatie en inspiratie. 
Energie door bewegen --> Aron van den Boom
Oeleboelenbeest --> Maria Bos
Inspire <-> Be Inspired --> Jenine SLot
(K)OOKsoof --> Jacqueline van den Burg
Mindful communiceren --> Joop Groenendijk
Opwarmen bij het kampvuur --> Olav Agaatsz

De gasten hebben terug gegeven dat ze geïnspireerd en met mooie nieuwe ideeën, ook om toe te passen bij hun collega's, vrienden en familie, naar huis zijn gegaan. 

                

Proosten HPC 20 jaar

Na de inspiratiesessies was er een optreden van onze trainer Ad van Andel en trainer-acteur Allard Teune waarin enkele belangrijke thema's uit onze trainingen de revue passeerden. Op een ludieke manier werd Herberd Prinsen in het ootje genomen, gelukkig ging het van rood naar groen! Ook werd duidelijk dat iedereen zijn eigen vleugels heeft te creëren.

Daarna was het tijd om samen met Herberd en Petra Prinsen (directie HPC) te proosten op deze mijlpaal. Tijdens de borrel met (gezonde) hapjes was er voldoende gelegenheid om na te praten en nieuwe contacten te leggen. Bij het weggaan werden de gasten verrast met een cadeautje.

Voor een impressie van de middag klik hier!

                                    

Cadeau van HPC voor jou!!

De mensen die niet op ons 20 jarig feestje aanwezig waren, willen we ook graag een cadeautje geven.
Als je voor 31 december 2019 een contract met ons afsluit voor een training, scholing of studiedag dan ontvang je een
setje inspiratiekaarten!

Wil jij dat jouw team, collega's, organisatie of afdeling elkaar beter leren kennen, dat de samenwerking optimaler wordt, elkaar feedback durven geven en elkaar rechtstreeks gaan aanspreken, dan is een trainingsdag de mogelijkheid om met elkaar aan de slag te gaan. Verder verzorgd HPC ook andere scholingen/trainingen/trajecten of opleidingen binnen diverse thema's. Klik hier om te onderzoeken wat HPC kan bieden. Of neem contact met ons op via petra@hpc.nu of 0306362909 en we maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek.  
      © 2015 HPC abonnement wijzigen