Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=c38645ec435a193df3b26f93b4c41b7b

   jaargang 12, nummer 1
 
       
   
Vernieuwde website HPC

In de vakantie heeft de directie van HPC niet stil gezeten. 
Er zijn vele aanpassingen gemaakt aan de bestaande website.
Naast onderwijs gaat HPC zich ook meer focussen op teams in het bedrijfsleven, gezondheidszorg en kinderopvang.
We kunnen met trots zeggen dat onze vernieuwde website live staat en de startpagina een metamorfose heeft ondergaan. 
Daarnaast zijn er nieuwe interessante pagina's toegevoegd.
Neem snel een kijkje op onze vernieuwde website en klik op de passende foto om te bekijken wat HPC heeft te bieden.

Week van het werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot gedeelte van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Wij vinden dat het vergroten van werkgeluk en vitaal en energiek te zijn en blijven hoog op de agenda van organisaties moet staan. 
Dit jaar is de tweede keer dat de Week van het Werkgeluk wordt georganiseerd. Deze is van 23 september t/m 27 september 2019. HPC zal deze week extra aandacht besteden hoe je vitaal en enrgiek naar het werk kunt blijven gaan. We geven tips hoe je zelf ervoor kan zorgen dat jouw werkgeluk optimaal blijft.
Houd Social Media in de gaten!!

 

1 september 1999 - 1 september 2019

HPC 20 JAAR

Herberd Prinsen is op 1 september 1999 gestart met zijn eigen trainings- en adviesbureau. Naast zijn werk in het onderwijs als docent is hij begonnen als trainer. Nu 20 jaar later is HPC uitgegroeid tot een bureau met verschillende trainingen, opleidingen, inspiratiesessies en scholingen voor het onderwijs, bedrijfsleven en organisaties in de gezondheidszorg en kinderopvang. Tevens adviseren we organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen over teamontwikkeling, teamcoaching en begeleiden we mensen individueel op werkgebied en bij persoonlijke ontwikkeling.

Op 19 maart 2019 hebben we ons 20 jarig bestaan gevierd met onze uitvoerende trainers/coaches, collega bureaus, klanten en andere genodigden. Voor een impressie van deze middag klik hier.

Wie jarig is trakteert! Bij het afsluiten van een contract bij HPC tot 31 december 2019 voor een scholing, training, workshop, lezing of coaching ontvang de organisatie een doosje met 52 inspiratiekaarten! Kijk voor de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Inspiratiesessies/Pizzasessies

Dit schooljaar start HPC met het verzorgen van inspiratiesessies. Dit zijn korte sessies van 3 uur waarin korte stukjes theorie afgewisseld wordt met oefeningen. De sessies bestaan uit thema's waar je direct de volgende dag mee aan de slag kunt. Wil jij ook inspiratie opdoen, klik hier voor meer informatie over de thema's. 

HPC op social media

Social media is een belangrijk medium om je bedrijf zichtbaar te maken. Ook HPC is via de verschillende social media's te vinden.
We hebben iedere maand werkmateriaal, boek of inspiratiesessie die we onder de aandacht brengen. Daarnaast de verschillende scholingen of trainingen die we mogen verzorgen die we met jullie willen delen. Wil jij op de hoogte blijven wat HPC en Herberd Prinsen met jou willen delen, volg ons!

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter 
      © 2015 HPC abonnement wijzigen