Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=9f3bb8e33a984e254a7331a73f8197b4

   jaargang 11, nummer 6
 
       
   
Faalangst en Sociale Vaardigheidstrainer

Wil jij jongeren begeleiden in het beter leren omgaan met hun faalangst en/of sociaal vaardiger maken, geef je dan nu op voor de Opleiding tot Faalangst- en Sociale vaardigheidstrainer. Deze zes-daagse opleiding start op 18 maart 2019 en wordt gegeven door Herberd Prinsen in La Vie Utrecht. Voor meer informatie, data en inschrijving klik hier.
Geef je op voor 15 februari 2019 met code actie2019 en ontvang € 100,- korting!

Jongeren begeleiden in een rouwperiode

Jongeren kunnen te maken hebben gehad met het verliezen van een dierbare, gescheiden ouders, vluchten uit hun thuisland, verhuizing of op een andere manier afscheid hebben moeten nemen van iemand of iets. Als dit afscheid niet op een goede manier is verwerkt of een plekje heeft gekregen in de emoties, kunnen ze hier nu in hun puberteit of op latere leeftijd last van krijgen. Dan komen er op onverwachte momenten opeens gevoelens naar boven waar de jongeren niet mee om weten te gaan of niet onder woorden kunnen brengen. Ze laten dan ander gedrag zien, leerprestaties worden minder of zonderen zich af. Hoe zou jij deze jongeren kunnen helpen?

Tijdens de Opleiding tot Verliesbegeleider worden de verschillende rouwtaken besproken en krijg je handvatten, gereedschappen en vaardigheden voor het opzetten van een rouwgroep. Heb jij interesse, klik hier.

Voor jou gelezen of bekeken

INSPIRATIEKAARTEN

Positieve gedachten en citaten hebben een enorme kracht. Inspiratiekaarten geven inzichten waar je blij van wordt. Ze kunnen helpen om het geluksgevoel te vergroten. Je kunt ze op allerlei manieren gebruiken: zowel thuis als op je werk, tijdens je studie, tijdens de les, als start of afsluiting van de dag. Kies een kaart en laat je er de hele dag door inspireren!

Aanbod scholing, trainingen & opleidingen
Verdieping voor faalangst-, examenvrees- en sociale vaardigheidstrainers 11 maart, 3 april en 23 april
Pesten is uit! 11 maart en 15 mei
De zesde rol van de docent, van docent naar coach 11 maart en 28 maart
Proeverij van aspecten uit de opleiding tot coach 12 maart
Beter klassemanagement met de vijf rollen van de docent 12 maart
Als docent steviger voor de klas 13 maart, 29 maart en 10 april
Opleiding tot sociale vaardigheids-, faalangst- en examenvreestrainer 18 maart, 26 maart, 4 april, 17 april, 14 mei en 24 mei
Motivatie en leren bevorderen met behulp van didactisch coachen 26 maart en 17 april
Opleiding tot verliesbegeleider 14 + 15 maart en 28 + 29 maart
Een effectief mentoruur verzorgen, zo doe je dat! 16 mei
Opleiding tot coach / docent-coach start oktober 2019
Opleiding tot examenvreestrainer

De examenkandidaten zijn zich druk aan het voorbereiden voor het Centraal Examen in mei. Sommige jongeren krijgen het Spaans benauwd als ze aan het examen denken, anderen raken in paniek en weer anderen hebben gezonde spanning.
Zou jij de jongeren willen helpen die door examenvrees op zien tegen het maken van het examen, geef je dan nu op voor de opleiding tot examenvrees-, faalangst- en sociale vaardigheidstrainer, die start op 18 maart 2019 en gegeven wordt bij La Vie Utrecht. Met verschillende oefeningen, positieve gedachten en ontspanningsoefeningen kun je de jongeren helpen met minder stress het examen in te gaan.
Geef je op voor 15 februari 2019 met code actie2019 en ontvang € 100,- korting!

Workshop: Coaching met de CREF-methode

Nog 2 plaatsen beschikbaar!

Workshop: 'Coaching met de CREF-methode met behulp van paarden'. 
Ben jij een coach en wil jij jouw rugzak vullen met een bijzondere manier van coachen, dan is deze workshop iets voor jou. Deze workshop wordt gegeven op zaterdag 23 maart van 9.30 - 16.00 uur bij "Ik hou van mij" te Berlicum. Kosten voor deze dag zijn € 140,-, inclusief koffie/thee/sap en een eenvoudige lunch. Tijdens deze workshop maak je kennis met de CREF-methode vanuit zowel theorie als praktijk en wordt er een eigen inbreng verwacht.

Mocht je belangstelling hebben om deze workshop te volgen, geef je op via mail. Dit kan tot 10 februari 2019. Voor meer informatie, bel 0306362909 
      © 2015 HPC abonnement wijzigen