Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=8e441e8908cbeb778e7d7aac89101c94

   jaargang 11, nummer 7
 
       
   
Aanbod scholing, trainingen & opleidingen
Beter klassemanagement met de vijf rollen van de docent 3 juni 2019
Als docent steviger voor de klas 6 juni, 14 juni en 19 juni 2019
Een effectief mentoruur verzorgen, zo doe je dat! 10 juni 2019
Proeverij van aspecten uit de opleiidng tot coach 2 september 2019
De zesde rol van de docent, van docent naar coach 3 september en 19 september 2019
Pesten is uit! 11 september en 27 september 2019
Motivatie en leren bevorderen met behulp van didactisch coachen 12 september en 2 oktober 2019
Opleiding tot sociale vaardigheids- en faalangsttrainer 30 september, 9 oktober, 29 oktober, 8 november, 18 november en 28 november 2019
Opleiding tot coach | collega coach | docent coach start oktober 2019

 

 

Voor jou gelezen of bekeken

DE CONFETTI COMPANY
Luc van Bussel

Warme cultuurmakers in coole tijden.
De Confetti Company is een cultuurroman.
Luc van Bussel verhaalt over zijn traditionele Vlaamse jeugd die hem inspireerde tot een eigentijdse bedrijfscultuur. Hij neemt je mee op zijn warmtemissie waar medewerkers eregasten zijn en met confetti worden onthaald. Aandacht!
Generatie Z - de slimste generatie ooit - vitaliseert de arbeidsmarkt en snakt naar professionele gezelligheid. De 'War on Talent' gaat in alle hevigheid door. Gevraagd? Bedrijfswarmte! Het is de rode draad in deze cultuurvisie over goed werkgeverschap. Het boek biedt een verfrissende kijk op essentiële en vitale vraagstukken voor hedendaagse bestuurders. 

Innovatie en ontwikkeling

Het moment om na te denken over scholingen, trainingen en studiedagen voor in het nieuwe schooljaar is weer aangebroken. Waarin willen de teams verder groeien en ontwikkelen. Hoe wil jij als docent/OOP-er/mentor/leidinggevende excelleren, wat staat er in het schoolplan en welke scholing is hier voor nodig?
HPC biedt hierin een groot pallet aan thema's voor scholingen, trainingen, teambuilding, studiedagen, workshops en lezingen. Neem hiervoor een kijkje op onze website www.hpc.nu. Alle scholingen worden naar wens op maat vorm gegeven. 
We komen graag naar jou toe om samen te onderzoeken wat er nodig is voor de ontwikkeling en groei van de teams, de organisatie of individuele wensen. Mail Petra Prinsen petra@hpc.nu of bel 0306362909/0646250517 zodat we een afspraak kunnen maken voor een verkennend gesprek.

Naast scholingen op maat bieden wij ook opleidingen en trainingen aan met open inschrijvingen. Hierbij kun je denken aan opleidingen tot coach | docent coach | collega coach, verliesbegeleider, sociale vaardigheids- en faalangsttrainer. Ook zijn er trainingen om als docent steviger voor de klas te staan, over het puberbrein, meervoudige intelligentie en activerende didactiek. Neem een kijkje op onze website voor de verschillende mogelijkheden.

Opleiding tot coach | collega coach | docent coach

In iedere organisaties zijn er collega's die vastlopen in het werk of door privé omstandigheden even niet meer weten hoe alles te regelen. De stap naar een externe coach, psycholoog, therapeut of andere hulpverlening is soms te groot of te eng. Wat zou het passend en goed zijn als er dan binnen de organisatie een coach is die de organisatie kent, die laagdrempelig is, handvatten en gedachten kan geven om zo weer vitaal en energiek aan het werk te gaan.

Er kunnen leerlingen/jongeren zijn die met zichzelf in de knoop zitten en het moeilijk vinden om hier met een deskundige over te praten. Hoe fijn is het dan als er op school een leerling-coach is waar ze een afspraak mee kunnen maken om te onderzoeken wat er aan de hand is en te bespreken wat ze nodig hebben? Of als collega's hulp kunnen vragen aan de leerling-coach hoe ze het beste kunnen omgaan met deze leerlingen/jongeren.

HPC start in oktober 2019 wederom met de opleiding tot coach | collega coach | docent coach | leerling coach. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Heb jij interesse in deze opleiding klik hier voor meer informatie over de inhoud, aantal dagen, kosten en inschrijving.  
      © 2015 HPC abonnement wijzigen