Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=891d8d99567a2e2137f06f286118ba53

   jaargang 11, nummer 10
 
       
   
Presentaties en afsluiting Opleiding tot coach

Maandag 24 juni j.l. hebben 9 deelnemers de opleiding tot coach afgerond. Ieder heeft op zijn of haar eigen manier een presentatie gegeven waarin hun ontwikkeling te zien was. En hoe de theorieën uit de opleiding gekoppeld zijn aan hun eigen groei tot coach. De presentaties hadden allemaal een persoonlijk tintje, wat het bijzonder maakte voor de deelnemers zelf, de opleiders en de genodigden.

Waar de één gebruik maakte van een powerpoint of prezi, had een ander een bolletje wol om de ont-wikkeling zichtbaar te maken. Een ander gebruikte een hockeystick als metafoor, een trolley vol met schoenen, kahoot met een quiz en zelfs creativiteit met vingerverf.

Bijzonder om te zien wat er in 14 maanden gebeurd in de groei tot coach | collega coach | docent coach | leerling coach.

 

Certificaat uitreiking

Na de presentaties was er door de opleiders een persoonlijk momentje voor iedere deelnemer. Met een paar mooie woorden, muziek gemaakt vanuit het gevoel, een spreuk, gelukszakje en een rode roos. Daarna het moment van ondertekening van het certificaat.

Wij feliciteren alle deelnemers met het afronden van de opleiding.

                                    VAN HARTE!!

Ook interesse in de opleiding tot coach!

Heb jin na het lezen ook interesse om opgeleid te worden tot coach | collega coach | docent coach | leerling coach, neem een kijkje op onze website voor meer informatie over de inhoud, kosten en dergelijke. De opleiding start januari 2020 bij La Vie Utrecht en duurt 14 maanden.  Zodat je daarna eclectisch aan de slag kan als coach, in welke vorm dan ook.
Liever telefonisch contact, bel ons 0306362909.

Reacties van de deelnemers
  • Bevallen aan de opleiding is dat de opleiding voor mij als aankomende coach een verrijking en van toegevoegde waarde is.
  • Dat ik theoretisch veel kennis heb opgedaan en het in de praktijk als ondersteuning kon/kan gebruiken en uitvoeren.
  • Dat ik als mens door terug te gaan naar mijn nest veel dingen uit mijn verleden heb kunnen analyseren/verklaren en een plekje heb kunnen geven.
  • De begeleiding van de opleiders mij als mens naar een hogere verdieping hebben gebracht om te coachen. En dat de bijeenkomsten inhoudelijk hebben bijgedragen aan waardevolle leermomenten.
  • Wat mij bevallen is aan de opleiding is de opzet van de opleiding; vooraf leerdoelen, map met informatie & pdrachten en oefenmateriaal.
  • Het begin van elke cursusdag met het rondje; zeggen, vragen, delen!
  • De toepassing van de theorie in de oefenopdrachten was erg goed.
  • Het oefenen met elkaar van de opdrachten en het geven en ontvangen van feedback.
Andere opleidingen en trainingen

HPC verzorgt komend schooljaar weer diverse opleidingen en trainingen met open inschrijvingen. Deze scholingen worden gegeven op een locatie in het midden van het land (Utrecht, Houten, Amersfoort. Wil je weten welke scholingen wij geven, neem een kijkje op onze website klik hier.

Daarnaast zijn deze opleidingen en trainingen ook in company te organiseren voor een organisatie, samenwerkingsverband of academie. De scholingen kunnen op maat vorm gegeven worden.
Interesse! Neem contact met ons op 03063629209 of petra@hpc.nu

Fijne zomervakantie

De zomervakantie is al bijna inzicht. Nu bekend is hoe het slagingspercentage is op de school, de diplomauitreikingen zijn geweest, de andere klassen bezig zijn met hun afronding, komt het heel dichtbij, VAKANTIE!
Docenten, ondersteunend personeel, management zetten de laatste puntje op de i om het schooljaar af te sluiten. Daarnaast zijn velen bezig om het nieuwe schooljaar voor te bereiden. Een drukke laatste paar weken, maar dan toch echt even niets.
Genieten van het mooie weer of juist de kou, heerlijk lezen, zwemmen, fietsen, naar het buitenland of in eigen land. Hoe je deze weken ook invult, wij (directie en trainers van HPC) wensen iedereen een fijne zomervakantie! En we ontmoeten elkaar graag weer in het nieuwe schooljaar. Herberd en Petra Prinsen  
      © 2015 HPC abonnement wijzigen