Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=6afb1ae74b0e3f0eb44ab5f5d6e5500d

   jaargang 11, nummer 1
 
       
   
Facebook, LinkedIn en Instagram

Wil je ook weten welke scholingen, trainingen en opleidingen er gegeven worden bij HPC? En welke materialen, boeken, oefeningen de trainers hierbij gebruiken?  En meedenken over onderwijszaken en dit met ons delen? Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram. Wij staan open voor jouw bijdrage.

ZeeProf, de huisacademie voor Zeeuwse onderwijsprofessionals

Zeeprof is een professionaliseringsplatform van en voor alle Zeeuwse scholen in het VO, MBO en het HBO. ZeeProf richt zich op iedereen die in het onderwijs werkt: docenten, onderwijsondersteunende medewerkers, schoolleiders en schoolbestuurders. ZeeProf is gericht om samen te leren, te ontwikkelen, elkaar te inspireren en te ondersteunen. Zo versterken zij het Zeeuwse onderwijs. Ze brengen vraag en aanbod samen. Met hun aanbod willen ze aansluiten bij de vragen die in de verschillende scholen leven. Werk jij op een Zeeuwse school en heb jij interesse in een bepaald thema, geef dit door aan de medewerkers van ZeeProf, www.zeeprof.nl

Vanuit HPC mogen wij ook een aantal scholingen verzorgen, zoals scholing voor beginnende mentoren, gevorderde mentoren (van mentor naar coach) en scholing voor docenten die al langer in het onderwijs werken en weer meer inspiratie zouden willen krijgen. Neem een kijkje op hun website en meld je aan.

Aanbod scholing, trainingen & opleidingen
Pesten is uit! 19 september en 5 november 2018
Opleiding tot sociale vaardigheids- en faalangsttrainer 29 oktober, 7 november, 14 november, 26 november, 4 december 2018 & 10 januari 2019
Beter klassenmanagement met de vijf rollen van de docent 25 september 2018
Een effectief mentoruur verzorgen, zo doe je dat! 27 september 2018
Proeverij van aspecten uit de opleiding tot coach 4 oktober 2018
De zesde rol van de docent, van docent naar coach 22 november 2018 & 29 januari 2018
Verdieping voor faalangst-, examenvrees- en sociale vaardigheidstrainers 24 januari, 4 februari en 13 februari 2019
Als docent steviger voor de klas 28 januari, 5 februari en 14 februari 2019
Opleiding tot verliesbegeleider 14 + 15 maart & 28 + 29 maart 2019
Opleiding Sociale vaardigheids- en Faalangsttrainer

Ga jij dit jaar als sociale vaardigheidstrainer of als faalangsttrainer aan de slag en ben je nog geen gecertificeerd trainer, geef je dan op voor de opleiding tot sociale vaardigheids- en faalangsttrainer. Deze opleiding start op 29 oktober 2018 en wordt gegeven in La Vie Utrecht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Tijdens deze zesdaagse opleiding ontwikkel je vaardigheden als begeleider en leer je omgaan met groepsprocessen in het trainen van groepjes leerlingen met sociaal onhandig gedrag, faalangst of stress voor examens.
Voor meer informatie, data, kosten en inschrijving klik hier.
 

 

Vernieuwde website

Afgelopen zomer hebben we onze website voorzien van nieuwe kleurrijke foto's. Tevens is het aanbod van HPC aangevuld met nieuwe trainingen, opleidingen en andere producten die voor jou of jouw team interessant zijn. Dit zijn scholingen die met open inschrijvingen en op maat aangeboden worden. Iedere week op woensdag zal in ons nieuwsitem een oefening uitgewerkt worden die je kan gebruiken met je leerlingen in de klas of tijdens de mentorles. Heb jij ideeën voor dit nieuwsitem! Mail ons jouw bijdrage.

Wij wensen jou veel kijk en surf plezier op onze website.

Iedereen goede start gewenst

De zomervakantie is voorbij, en wat was het warm!
De vitamine D heeft goed zijn werk kunnen doen. De meeste mensen krijgen meer energie van de zon, warmte en vitamine D. Je zit er beter door in je vel en je wordt er vrolijker van. Het nieuwe schooljaar is gestart en we hopen dat iedereen met veel warmte, vriendelijkheid en vol inspiratie weer aan het werk is gegaan. Of je nu in het onderwijs, zorg, hospitality of in het bedrijfsleven werkt. 
Is dit nog niet het geval en ervaar jij gebrek aan vitaliteit en energie, wij hebben een nieuw product ontwikkeld. Misschien kunnen wij jou helpen om de energie en vitaliteit terug te herwinnen. Wil je meer weten zie het volgende item.

Weer vitaal en energiek aan het werk!

Ervaar jij stress, overbelasting, twijfel aan eigen kunnen, een gebrek aan vitaliteit en energie, (over)vermoeidheid, somberheid, verlies van motivatie, verschijnselen van een burn-out en (daardoor) belemmeringen in je inzetbaarheid, dan is het tijd om actie te ondernemen. De gevolgen van een burn-out of uitputting zijn niet te onderschatten, het is dan ook zaak  zo snel mogelijk vitaliteit en energie te herwinnen.

Door het persoonlijk samengesteld unieke aanbod werk je in deze training aan het kunnen uitoefenen van invloed, allereerst op jezelf en daarnaast op je omgeving, zodat je weer vitaal, levenskrachtig en energiek aan het werk kunt. Ook ga je weer plezier en passie ervaren.
Voor meer informatie en inzage in het programma klik hier.


 
      © 2015 HPC abonnement wijzigen