Wordt onderstaande nieuwsbrief niet correct weergegeven?
Bekijk de nieuwsbrief dan via deze link: http://www.sjoert.nl/newsletter/vl.php?letter=29c4a8c518aa328c75b92185896b862c

   jaargang 10, nummer 5
 
       
   
Als docent steviger voor de klas!

Als docent weet je het soms even niet meer. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik orde houd, mijn leerlingen gemotiveerd blijven om te leren en ik positiviteit uitstraal naar mijn leerlingen en collega's.

Tijdens de drie-daagse scholing wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten in de klas en het scheppen van een goed leerklimaat. Verbinding tussen sturen en steunen is een belangrijk uitgangspunt. Wil jij dat ook? Geef je dan nu op voor deze scholing die start op 22 maart a.s. en ontvang € 65,- korting.
Klik hier voor meer informatie, data, kosten en inschrijving.

Sociale vaardigheids- en faalangsttrainer worden!

Last minute!   Geef je snel op!

We hebben nog enkele plaatsen voor de opleiding tot sociale vaardigheids-, faalangst- en examenvreestrainer. De opleiding start 12 april a.s. en wordt gegeven in La Vie Utrecht.
Het is een zes-daagse opleiding waarna je als trainer aan de gang kunt.
De opleiding is vooral gericht op het ontwikkelen van vaardigheden als begeleider en het begeleiden van jongeren in groepsverband en individueel bij faalangst, examenvrees of sociaal onhandig gedrag.
Iedere deelnemer ontvangt het Trainersboek faalangst, examenvrees en sociale vaardigheden, inclusief oefenkaarten 'Dobbelen voor het leven'. 
Voor kosten, data, meer informatie en inschrijving klik hier

Bij inschrijving tot 4 april, korting van € 100,- 
      © 2015 HPC abonnement wijzigen